Компанията иска да повиши репутацията на собствените си продуктиВ наименованията

...
Компанията иска да повиши репутацията на собствените си продуктиВ наименованията
Коментари Харесай

Facebook ще сменя имената на Instagram и WhatsApp

Компанията желае да увеличи репутацията на личните си артикули

В наименованията на Instagram и WhatsApp към този момент ще попада и Фейсбук (снимка: CCO Public Domain)

Фейсбук възнамерява да ребрендира две от най-популярните си услуги – Instagram и WhatsApp , като добави и своето име към техните наименования. Социалната мрежа за фотоси ще се назовава „ Instagram от Фейсбук ”, а месинджърът ще бъде преименуван на „ WhatsApp от Фейсбук ”, заяви The Information.

Служителите на Фейсбук към този момент са предизвестени за идното ребрандиране. Според представители на компанията, собствеността върху артикули, притежавани от Фейсбук, би трябвало да се изрази по-ясно.
още по тематиката
Известната раздалеченост на Instagram и WhatsApp от Фейсбук разреши на обществената мрежа и месинджъра, благосъстоятелност на компанията, да избегнат кавги, свързани с поверителността, в които Фейсбук постоянно бива въвличана.

Към момента е известно, че имената на съответните приложения Instagram и WhatsApp в магазините за цифрово наличие ще бъдат изменени. По този метод Фейсбук има намерение да увеличи репутацията на личните си артикули на фона на последните кавги, свързани с поверителността на данните на потребителите.

През последната година Фейсбук свърши доста работа във връзка с Instagram и WhatsApp. Съоснователите на обществената мрежа за фотоси и месинджъра напуснаха компанията предходната година и бяха сменени от опитни мениджъри, които рапортуват за свършената работа на управлението на Фейсбук.

Наскоро Федералната комисия по търговия на Съединени американски щати (FTC) позволи следващото следствие против Фейсбук. Този път Комисията желае да разбере за какво Фейсбук придобива други компании.

По време на следствието ще се откри дали покупката на компании не е опит за освобождение от евентуални съперници. През последните 15 години Фейсбук е купила към 90 компании, включително Instagram и WhatsApp.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР