Компанията “Хювефарма”, която попада в Топ 10 в света в

...
Компанията “Хювефарма”, която попада в Топ 10 в света в
Коментари Харесай

Така се строи и работи! Новият мащабен проект на “Хювефарма”

Компанията “Хювефарма”, която попада в Топ 10 в света в производството на артикули за хуманна и ветеринарна медицина, продължава своето развиване. Собствениците на сдружението – Кирил и Георги Домусчиеви, демонстрираха, че не пестят сили, сила и средства, когато става дума за вложения в българското произвеждане и обезпечаване на нови трайни работни места.

Бизнесмените ще налеят повече от 320 милиона за построяването на новия цех в Пещера.

Строителството върви с много бързи темпове. Това стана ясно от видео и фотоси, които Кирил Домусчиев разгласява в формалния си профил във “Фейсбук”.

Председателят на КРИБ споделя, че е удовлетворен от крупното влагане, защото сходни вложения, съчетани с нужните старания и знания, ще трансфорат българската стопанска система в по-конкурентна.

Ето какво е написал Кирил Домусчиев във “Фейсбук”:

“Напредваме с бързи темпове! Работата по построяването на новия цех на “Хювефарма” в Пещера не стопира. Инвестициите в него и съпътстващите производства ще надвишават 320 милиона лв.. Поздравления за всички участници в плана - строителите и сътрудниците от Пещера, които хвърлят големи старания за неговото стартиране в период! Не е по никакъв начин елементарно, само че трудът си заслужава.

Подобни вложения дават дълготрайна вероятност. Вярвам, че сходни инвестиции, съчетани с нужните старания и знания, ще превърнатбългарската стопанска система в по-конкурентна. Именно заради тази причина съм удовлетворен, когато построяваме нови мощности за продукция с висока добавена стойност и експортно предопределение. Стратегическите вложения обезпечават нови работни места за експерти и водят до покачване на трудовите хонорари. Чакаме с неспокойствие да забележим в приключен тип най-новия огромен цех на “Хювефарма”. Успех, сътрудници!”

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР