Компанията Hyundai Mobis, която снабдява Hyundai Motor Group с компонентите

...
Компанията Hyundai Mobis, която снабдява Hyundai Motor Group с компонентите
Коментари Харесай

Корейците показаха автомобилния интериор на бъдещето

Компанията Hyundai Mobis, която доставя Hyundai Motor Group с съставените елементи за самостоятелните системи на колите, показа концептуален кокпит. Името на нововъведението е абревиатура от няколко букви, всяка от които има несъмнено значение. Названието COMFI може да се пояснява по следния метод: C - значи " удобен ", O - " усъвършенстван ", M - " преносим ", F - " функционален ", а I - " осветлен ". И петте букви разказват разнообразни функционалности от " салонът на бъдещето ", както го назовават корейците.

За " комфорт " са планувани един нов " провесен " панел над централния тунел и интелигентна висяща маса в профил на пасажера с вградена клавиатура. Също по този начин в тази категория се вписва 13-литрова жабка, която се отваря с параболична траектория.

В „ усъвършенстван “ режим е включен иновационен контролер вид шайба, с която може да се ръководи аудиосистемата с три въртящи се високоговорителя и цялата инфотеймънт система.

Сред „ преносимите “ детайли са кормилото, екраните, които демонстрират изображения от камерите за задно виждане, и част от централния екран с диагонал 12.3 инча

" Функционалност " е конфигурирана във вентилационната система с така наречен безветрен режим, както и с функционалност за филтриране и ароматизиране на въздуха.

Обозначението за " осветление " визира иновационните панелите с 3D дизайн, които блестят в разнообразни подсветки начело и в корите на вратите.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР