Компанията Huawei смята, че указът на американския президент Доналд Тръмп,

...
Компанията Huawei смята, че указът на американския президент Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Huawei реагира остро на обявеното от Тръмп извънредно положение

Компанията Huawei счита, че указът на американския президент Доналд Тръмп, който вкарва изключително състояние за отбрана на осведомителната и информационната инфраструктура на Съединените щати от непознати закани, нарушава нейните законни права. Това съобщи ТАСС, представена от организация " Фокус ".
Ограничаването на дейностите на Huawei в Съединените щати няма да направи страната по-безопасна или по-силна ", цитира организацията китайска компания. " Напротив, това ще докара до ограничение на избора на Съединени американски щати и те ще би трябвало да употребяват нискокачествени и по-скъпи други възможности ". Компанията добави, че заради това решение Съединените щати " ще изостанат в разгръщането на 5G мрежата ".
Припомняме, че Белият дом разгласи, че цел на заповедта не е нито една избрана страна или компания - единствено тези, следени от " задгранични съперници ". Въпреки това мярката евентуално е наложена поради опасенията от шпионаж през китайския софтуерен колос Huawei.
Съединени американски щати желаят финансовия шеф на компанията Мън Уанджоу да бъде екстрадирана от Канада и да бъде съдена от американски съд за нарушение на режима на американските наказания против Иран.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР