Компанията HMD Global официално обяви назначаването на Стивън Тейлър за

...
Компанията HMD Global официално обяви назначаването на Стивън Тейлър за
Коментари Харесай

Шеф от PayPal поема маркетинга в Nokia

Компанията HMD Global публично разгласи назначението на Стивън Тейлър за основен маркетинг шеф на компанията. Той е натрупал съвсем 30-годишен опит в продажбите и маркетинга на някои от най-известните марки в света, в това число PayPal и Samsung.

В HMD Global ще дава отговор за цялостната маркетингова тактика и осъществяването ѝ, за цялостното портфолио от телефони Nokia и ще рапортува на Флориан Сейче, основен изпълнителен шеф.

Стивън Тейлър, основен маркетинг шеф в HMD Global:

„ За мен е чест и съм разчувствуван, че се причислявам към HMD Global, домът на телефоните Nokia. В това невиждано за всички ни време се усещам необикновен късметлия, че съм заобиколен от екип, работещ с толкоз пристрастеност и отдаденост, и че имам опцията да стана очевидец на ужасно съдействие във време на неустановеност. Нямам самообладание да продължа вълнуващото пътешестване на телефоните Nokia със блян да ги превърнем в най-обичаните мобилни устройства в света. “

Флориан Сейче, основен изпълнителен шеф на HMD Global:

„ Продължаваме да бъдем фокусирани върху маркетинговите тактики, които извеждат продуктите ни на челни позиции по разнообразни индикатори в цифровата среда. Затова от решаващо значение е да привличаме дълготрайно гениите, които правят оценка нуждата продуктите ни да са неподвластни на времето. Вярвам, че благосъстоянието на опита, лидерските умения и колаборативният метод на Стивън ще ни оказват помощ освен да създаваме по-въздействащи акции, само че и да разтеглим нашата общественост и въздействието ни в обществените медии.

Телефоните Nokia са построени върху солидна основа от първокласен дизайн и доверие, с помощта на водещия ни за промишлеността ангажимент в региона на сигурността и обещанието да доставяме постоянни актуализации за цялото ни портфолио от смарт телефони. От основно значение са експертите, които се причисляват към фамилията на HMD Global, да споделят груповата ни упоритост да сътворяваме прекарвания, които се усъвършенстват с времето. Очаквам  с неспокойствие сполучливите планове, които да осъществяваме дружно със Стивън. “

Преди назначението си в HMD Global, Стивън Тейлър заема позицията на основен маркетинг шеф за Европа, Близкия Изток и Африка в PayPal, където напълно трансформира образа на компанията в региона на цифровия маркетинг. В предходната си роля на основен маркетингов шеф за Европа в Samsung Electronics има водеща роля в трансформацията на марката с уговорката си към качественото придобиване на клиенти, експертния си опит в системите за ръководство на връзките с клиенти, обществените медии и директните продажби в електронната търговия. Първите стъпки в кариерата си Тейлър прави, работейки за колоси като The Gillette Company и Procter & Gamble.

Стивън Тейлър се причислява към HMD Global след представянето на три нови смарт телефона Nokia, в това число първия 5G смарт телефон Nokia, Nokia 8.3 5G, новия член в фамилията на „ пионерите “ - Nokia 5310, както и чисто новата услуга на компанията за безпроблемен роуминг на данни, HMD Connect, която дава опция на клиентите да бъдат постоянно свързани с най-значимото за тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР