Компанията Градус на Иван Ангелов заяви, че няма отношения с

...
Компанията Градус на Иван Ангелов заяви, че няма отношения с
Коментари Харесай

Градус: Нямаме отношения с лицето Павел Стоименов

 Компанията " Градус " на Иван Ангелов съобщи, че няма връзки с предприемача Павел Стоименов. Вчера той насочи обвинявания към нея по време на чуване в Комисията по проверка с ръководител Мая Манолова. Ето го и цялото изказване на " Градус ":

" Градус “ АД не поддържа и не е поддържало търговски връзки с лицето Павел Стоименов, съобщи в известие до медиите Георги Бабев, самостоятелен член на Съвета на шефовете на сдружението:

В понеделник, 10 май, " Градус “ АД бе обект на следващи операции и внушения, целящи да уронят имиджа на компанията и да нанесат финансови вреди в изключително огромни размери на нейните вложители. За наше голямо страдание, за следващ път естрада на тази офанзива бе постройката на българския парламент, а съучастници в нея политически лица.

Градус “ АД изрично отхвърля всички обвинявания, отправени от най-високата институционална естрада в България. Дружеството не поддържа и не е поддържало търговски връзки с лицето Павел Стоименов, като дефинира като погрешни и манипулативни изказванията му, отправени пред Народното събрание.

Единственото правилно в думите на Павел Стоименов е признанието му, че не познава господин Иван Ангелов и в никакъв случай не е имал бизнес връзки с него. " Градус “ АД се уповава на българското законодателство и институции, като има намерение да потърси правосъдна отговорност за всяко погрешно изказване, отправено по адрес на сдружението.

“Градус " АД няма да толерира безправието и кулоарното правораздаване. Ударът по имиджа и цената на компанията не е просто укорим, той е незаконен. Дружеството ще употребява всички законови благоприятни условия, с цел да отбрани своите вложители и клиенти ", се споделя още в позиция на компанията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР