Компанията Google състави рейтинг на десетте финалисти на международния музикален

...
Компанията Google състави рейтинг на десетте финалисти на международния музикален
Коментари Харесай

Google предрича кой ще е победителят в Евровизия

Компанията Гугъл сформира рейтинг на десетте финалисти на интернационалния музикален конкурс Евровизия въз основа на анкети измежду ползвателите на търсачката в интернет.
„ Още през днешния ден вие можете да разберете кой ще победи съгласно ползвателите на Гугъл, в случай че точките бъдат присъдени на страните за това какъв брой интензивно техните участници се търсят от поданици на други страни ”, гласи изказване на компанията, представено от БГНЕС.
Най-популярен измежду интернет потребителите е представителят на Франция Билал Асани, на второ място е ексцентричната група Хатари от Исландия. Челната тройка в изследването на Гугъл завършва със Сергей Лазарев от Русия.
Също по този начин интерес измежду потребителите провокират участниците от Холандия, Беларус, Кипър, Швейцария, Италия, Сан Марино и Швеция.
„ През 2017 година системата на Гугъл за точкуване вярно предсказа спечелилия в състезанието, а през 2018 година първото място на Евровизия зае един от любимците на интернет аудиторията “, оповестява пресслужбата на компанията.
Финалът на Евровизия ще се организира в събота вечер в Тел Авив, където представители от 26 страни ще се състезават за първо място в известния музикален конкурс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР