Компанията Google обяви на специална страница по поддръжката за предстоящото

...
Компанията Google обяви на специална страница по поддръжката за предстоящото
Коментари Харесай

Социалната мрежа на Google скоро ще започне да закрива акаунти

Компанията Гугъл разгласи на специфична страница по поддръжката за идното закриване на обществената мрежа Google+. Първоначално това беше обявено още през октомври, а в този момент бяха оповестени и периодите на стадиите на закриване.
От 2 април в Google+ ще стартират да се закриват персоналните сметки. До тази дата потребителите имат опцията да изтеглят на устройствата си данните, които са били съхранявани в обществената мрежа. Снимките Ви в Гугъл Photos обаче няма да изчезнат при закриването на профила Ви в Google+.

От 4-ти февруари ще стане невероятно да се основават нови потребителски профили в Google+, страници, общности или събития. В идващите седмици ще изчезне и опцията за влизане в уеб сайтове посредством Google+, а вместо това ще се появи бутон вход благодарение на Гугъл.

При корпоративните консуматори на G Suite сметките ще останат дейни. Google затваря Google+ единствено за елементарните консуматори, които не заплащат за G Suite.

Социалната мрежа на Гугъл се оказа несполучлива, тъй като тя по този начин и не съумя да набере известност. До решението за закриването се стигна след миналогодишния скандал с приключването на потребителски данни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР