Компанията General Interface Solution, която е доставчик на сензорни панели

...
Компанията General Interface Solution, която е доставчик на сензорни панели
Коментари Харесай

Ето кой ще е най-популярният тренд в производството на смартфони за 2019 г

Компанията General Interface Solution, която е снабдител на сензорни панели за екрани, през втората половина на тази година ще пристъпи към доставката на подекранни дактилоскопични датчици от ново потомство.
Председателят на съвета на шефовете на сдружението Чу Хсиен-ийнг съобщи, че новите скенери за пръстови отпечатъци ще дебютират в премиалните смарт телефони, които ще се появят на пазара при започване на идната година.

Също по този начин, през идната година тези скенери би трябвало да се появят в огромен брой смарт телефони, което би трябвало положително да се отрази върху финансовите резултати на General Interface Solution през 2019 година.

Шефът на компанията е убеден, че сходни датчици ще станат един от най-популярните трендове в производството на смарт телефони през идната година. Трябва също да се признае, че те участват и в смарт телефоните от тази година, само че същинската известност на скенерите, ситуирани под повърхността на екрана, ще се получи през 2019 година.

Новото потомство би трябвало да се отличава още с по-добрата си сензитивност. Освен това, последователно ще се усили и площта на екрана, която ще разпознава пръстовите отпечатъци. В съществуващите смарт телефони, датчиците разпознават докосването единствено на избрана зона в долната част на екрана.

Как Ви се коства сходна иновация? Смятате ли, че обичайните дактилоскопични датчици са по-добри? Или може би предпочитате лицевото отключване?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР