Компанията Ford публикува видео, в което е показано как обновеният

...
Компанията Ford публикува видео, в което е показано как обновеният
Коментари Харесай

Ford Ranger тегли 20 каравани

Компанията Ford разгласява видео, в което е показано по какъв начин обновеният стилен пикап Ranger тегли на буксир 20 каравани. Общото тегло на прицепа с дължина към 100 метра е почти 20 тона.
Видео е снимано на публичен път във Англия, близо до изпитателния полигон на компанията в Милбрук. Пикапът е ръководен от британския играч и тестови водач на Ford – Пол Суифт, който призна, че това е най-бавният и в същото време най-сложен трик в кариерата му.



Топ-версията на актуализирания Ford Ranger за европейския пазар е оборудван с 2,0-литров дизелов мотор с 2 турбини, разрастващ мощ от 213 к.с. и 500 Нм мъртящ миг. Моторът работи в композиция с 10-степенна автоматизирана скоростна кутия.
От Ford са безапелационни, че Ranger е най-проходимият автомобил в този клас. Ъгълът на офанзива на затруднение е 29 градуса, а на излизане – 21 грасуда. Машината може да преодолее трап с дълбочина до 80 см.

В базовия си вид Ford Ranger се предлага със задвижване на всички колела, система за отбягване на конфликт с функционалност за различаване на пешеходци и образован ограничител на скоростта.

Освен това пикапът е допълнен с мултимедийната система SYNC 3, Wi-Fi точка за достъп с опция за свързване на до 10 устройства и функционалността за дистанционно управление на автомобила от смарт телефон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР