Компанията Ford подготвя автомобилната общественост за излизането на първия кросоувър

...
Компанията Ford подготвя автомобилната общественост за излизането на първия кросоувър
Коментари Харесай

Знаменит актьор е лицето на бъдещия електрически Ford

Компанията Ford приготвя автомобилната общност за излизането на първия кросоувър на електричество. Вече е известно, че този модел ще припомня на паметния Ford Mustang, като не е изключено това да не се хареса от почитателите както на марката, по този начин и на самия модел.
За да тушират ненапълно възможни отрицателни настроения, във Ford взеха решение да заложат на харизматичен артист, който да се трансформира в лице на бъдещия електрически автомобил. Това е звездата от редица известни филми Идрис Елба.
Любопитното е, че Елба е обвързван от години с Ford, само че по напълно друг метод. Като млад Идрис е работил в цех на американския производител, същото преди него е правил и татко му.
" Тази марка на практика е в кръвта ми и по тази причина въобще не се замислих, дали да вземам участие в плана. Сядайки зад кормилото на машина, която ще ни придвижи в бъдещето, почувствах, че всичко е по този начин, както би трябвало да бъде. Идва ред на високите технологии и ние би трябвало да бъдем подготвени за тях ", разяснява артистът.
Засега няма детайлности за купеобразния кросоувър с електрическо задвижване. Не е ясно и името му, защото компанията искаше да го кръсти Mach 1, само че срещна упорита опозиция от почитателите на Mustang, защото по този начин се е казвала една от именитите версии на модела с мощен бензинов мотор. Затова, беше решено той да се споделя Mach-E, само че наподобява и това ще отпадне, защото не се харесва от производителя.
Премиерата на модела е планувана за 17 ноември, а сега крос-купето се тества в рискови условия в разнообразни точки на света.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР