Компанията Ford официално представи първия от 15 години насам Mustang

...
Компанията Ford официално представи първия от 15 години насам Mustang
Коментари Харесай

Ford върна култов Mustang в гамата си

Компанията Ford публично показа първия от 15 години насам Mustang Mach 1. Масъл-карът е оборудван с 5,0-литров V8 с мощ 525 к.с. от версията Mustang Bullitt и скоростна кутия от Shelby GT350. Продажбите на модела започва при започване на 2021 година, като следва цените да бъдат оповестени.


Mustang Mach 1 ще бъде позициониран сред „ гражданските “ разновидности на модела и „ спортните “ версии Shelby. От тях той ще вземе 6-степенната механична скоростна кутия, а като опция ще се предлага 10-степенна автоматизирана трансмиия. От Shelby GT350 са взаимствани и други съставни елементи, включително елементи от окачването и системата за изстудяване.
Масивният въздухозаборник от капака отпада, като е сменен с теснни прорези. Поставена е и нова решетка на радиатора с тризмерна рисунка, подострен челен сплитер, странични престилки и дифузьор, който също препраща към Shelby GT500. За автомобила са планувани 19-цолови джанти в стила на класическия Magnum 500.


Драйвърският Mustang Mach 1 ще може да се поръча в извънреден цвят Fighter Jet Grey и в още 7 разцветки, в това число оранжевия Twister Orange и синия Velocity Blue.
Първият Mach 1 беше показан през 1968 година, като получи име в чест на звуковата преграда. Последната версия на модела излезе преди повече от 15 години, като получи 4,6-литров V8 с 309 к.с.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР