Компанията EVGA представи по време на събитието Computex 2018 прототипа

...
Компанията EVGA представи по време на събитието Computex 2018 прототипа
Коментари Харесай

EVGA Super G7 1000W: захранване с малки размери и мощност 1 киловат

Компанията EVGA показа по време на събитието Computex 2018 прототипа на компютърно зареждане от новата серия Super G7. Тя би трябвало да размени предходната SuperNova G3.
Демонстрираният първообраз от новата серия зареждания е с мощ 1000 W. Използва се модулна система за включване на кабелите. Дължината на устройството е едвам 125 милиметра и това е едно от най-компактните ATX компютърни зареждания на пазара.



Захранванията EVGA Super G7 имат доста висок КПД – над 90% и над 92% според от модела. Използват се висококачествени японски кондензатори, има единствено една 12 V шина. Охлаждането се реализира благодарение на един 120 милиметров вентилатор. Габаритните размери са 150 x 86 x 125 милиметра. Тези дребни размери са реализирани посредством потреблението на малогабаритни трансформатори и посредством слагането на дребни отвесно ситуирани платки.



Продажбите на компютърните зареждания EVGA Super G7 са планувани за месец септември тази година. Цената не бе оповестена, само че производителят съобщи, че тя ще е по-ниска от зарежданията SuperNova G3. OEM производителят е Super Flower.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР