Компанията Europroperty, която е сред водещите инвеститори в недвижими имоти

...
Компанията Europroperty, която е сред водещите инвеститори в недвижими имоти
Коментари Харесай

Строят нов умен комплекс между Бояна и Драгалевци с цени от 950 евро

Компанията Europroperty, която е измежду водещите вложители в недвижими парцели у нас, показа своя нов " интелигентен " жилищен комплекс в столицата, който се намира сред кварталите " Бояна " и " Драгалевци ".

Комплексът FOHAR се намира на основната улица сред двата квартала, като той включва осем здания с по шест етажа. Апартаментите са с повърхност от 60 до 150 квадратни метра, като от компанията показват, че междинната цена е в размер на 1000 евро без Данък добавена стойност на квадрат за покупка на зелено. Първите 30 жилището от комплекса ще бъдат продадени с отстъпка до 950 евро на квадратен метър без Данък добавена стойност.

" FOHAR предлага умни технологии и e плануван като интелигентна инвестиция, която планува комфорта на жителите си дълготрайно, осигурявайки богат набор от smart home ready благоприятни условия. Вградените функционалности разрешат на модерния човек да ръководи отдалечено сигурността, отключването и отоплението си с едно придвижване посредством телефона, още преди да е тръгнал от офиса ", изясняват от Europroperty.

По планът работят архитектите Атанас Панов и Ивайло Игнатов от архитектурното студио " ЛП Арх " ООД.
 Снимка 423765
Източник:

" Водеща цел в работата ни по плана бе да разположим постройките в комплекса по този начин, че сред тях да има задоволително въздух и светлина, с цел да не пречат на гледката към планината от едната страна, и към града от другата. За оптимален комфорт на жителите, пространството сред постройките е богато озеленено ", изяснява проектант Панов.

" Раздвижването на пазара на жилищни парцели в София от последните години е удостоверение за това, че София става съвременен град, който гледа напред в бъдещето и жителите на града са узрели за новото потомство умни жилища и вложения, каквито им предлагаме с FOHAR ", показва от своя страна Христо Чепишев, който е ръководещ шеф в Europroperty.

До събота на площад " Света Неделя " всеки, който има интерес към плана, ще може да научи повече за него в сложена за задачата " интелигентна " стая.

Смарт стаята показва плана с видео проява и добавена действителност, която дава опция на посетителите да се пренесат в спокойната атмосфера в подножието на Витоша и да се срещнат сами с архитектурата и разпределенията на компекса и smart home ready опциите, които той предлага.

Europroperty работи по разнообразни планове на българския пазар, като в портфолиото на компанията има жилищни комплекси, бизнес и офис и индустриални центрове. През последните 11 години сдружението влага в закупуването на земя, създаване и продажба на обекти в България и чужбина и възнамерява построяването на планове на повърхност от над 200 000 квадратни метра.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР