Компанията е топ работодател във Варна и продължава да разкрива

...
Компанията е топ работодател във Варна и продължава да разкрива
Коментари Харесай

Световния лидер в трансформацията на процеси Съдърланд празнува две години присъствие в морската ни столица

Компанията е топ шеф във Варна и продължава да разкрива още нови работни благоприятни условия! 2300 са към този момент чиновниците на Съдърланд в цяла България.

“Варна е един от градовете с огромен капацитет за развиване на активността на компанията ни. За момента в нашия офис тук, работят доста експерти, а задачата ни е да разтеглим наличието си и да притеглим нови чиновници достигайки 200 индивида единствено до края на тази година. Вратите на Съдърланд постоянно са отворени за надарени, свободомислещи и изобретателни хора, които да станат част от нашия екип в морската ни столица! ”. Това показа изпълнителният шеф на Съдърланд за България господин Димитър Гълъбов.

Това, което отличава Съдърланд като водещ шеф в града е, че предлага благоприятни условия за професионално развиване, съобразени с локалната среда и особеностите на локалния пазар на труда. Офисът на компанията във Варна е ситуиран в Блек Сий Кaпитaл, отзивчива централна локация предоставяща отлични условия на труд.

Във връзка с разширението на активността си във Варна, от компанията търсят да наемат хора, владеещи немски, френски, италиански, испански, холандски и португалски език.

С фокус върху потребностите и комфорта на своите чиновници, Съдърланд предлага и атрактивни обществени придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, ваучери за храна, карти за спорт и понижения в разнообразни магазини и заведения, покриване на транспортни разноски и други

Една от основните аргументи за одобряването на Съдърланд като водач в сектора са нейните чиновници. Приоритет на компанията е образованието и развиването им, като с изключение на въвеждащи образования, свързани с ежедневната работа, се организират и такива, ориентирани към персоналното и професионално развиване. Доказаната процедура е по-голямата част от управителните позиции да се заемат от вътрешно готови сполучливи експерти, за които има проведени спомагателни езикови, механически и мениджмънт образования и узаконяване.

В началото на годината Съдърланд бе отличена с първо място в категорията „ Employer Brand Leader of the Year “ за 2017г., както и влезе в Топ 3 на работодателите, осигуряващи най-хубаво офис пространство за чиновниците си у нас, по оценка на журито на авторитетния кариерен конгрес за българи с опит в чужбина „ Кариери в България. Защо не? “.

За 10 години в България международният водач в трансформацията на бизнес процеси Съдърланд има разкрити 5 офиса в София, Варна и Бургас, в които работят над 2300
души. Компанията оперира в 20 страни, в които има над 60 офиса и продължава да се разраства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР