Компанията е най-големият доставчик на решения за ресторантьорствотоБен Худ, съосновател

...
Компанията е най-големият доставчик на решения за ресторантьорствотоБен Худ, съосновател
Коментари Харесай

Fourth разкрива възможности за растеж в България

Компанията е най-големият снабдител на решения за ресторантьорството

Бен Худ, съосновател и основен изпълнителен шеф на Fourth (вляво), и Дейвид Канту, съосновател и основен шеф „ Клиенти “ в HotSchedules, сплотиха две компании със сходни визии и история
(снимка: Fourth)

Технологичният хъб в България на Fourth – най-големият в света снабдител на цялостни решения за ръководство в ресторантьорството и хотелиерството – дава благоприятни условия за напредък както на към този момент назначените към 130 експерти, по този начин и на бъдещите чиновници, оповестиха от компанията.

По-рано тази година година Fourth сплоти сили с HotSchedules – снабдител на решения за ръководство на работната мощ и инвентара в ресторантьорството. В резултат на сливането бе основан първият и уникален изцяло интегриран програмен продукт с оперативни решения за работната мощ и контрола на разноските в региона на ресторантьорството и хотелиерството.

Решението за сливане бе подкрепено от капиталовите компании Marlin Equity Partners и Insight Partners. Новосъздадената компания резервира името Fourth. Тя обслужва клиенти по целия свят и от всякаква големина – от единични обекти и франчайз вериги до световни вериги от заведения за хранене и хотели.

Сливането Fourth и HotSchedules дава благоприятни условия за напредък както на към този момент назначените към 130 експерти, по този начин и на бъдещите чиновници в софтуерния хъб в София, показа Георги Христов, началник на отдел „ Разработване на програмен продукт ”
(снимка: персонален архив)

Комбинираният пакет с решения по модела „ програмен продукт като услуга ” (SaaS) включва обмисляне, работно време и наличие, следене на претенденти, образование, доставка на инвентар и ръководство на човешки запаси, бонуси и хонорари. Той към този момент обслужва клиенти от 120 000 обекта по целия свят и се поддържа от екипи в офиси в Съединени американски щати, Англия, България, Китай, Австралия и Обединените арабски емирства (ОАЕ).

Ребрандирането ясно демонстрира желанието на компанията да консолидира всички решения върху платформата Fourth и след това да промени името на холдинговата компания на Fourth Enterprises.

„ Сливането на Fourth и HotSchedules основава големи благоприятни условия за напредък и нововъведения ”, показа Бен Худ, съосновател и основен изпълнителен шеф на Fourth и основен изпълнителен шеф на новосъздадената компания, като акцентира, че двете компании имат сходни визии за задача, полезности, история и просвета.

От софтуерна позиция сливането съставлява сливане на имплементации на Java,.NET, Node.js, React, Amazon Web Services (AWS), Azure Cloud Services и други, с цел да бъдат предоставени на клиентите всеобхватни решения на значимите за тях бизнес проблеми, в действително време и лесни за потребление, уточни Георги Христов, началник на отдел „ Разработване на програмен продукт ” в офиса в София.

„ За софтуерния хъб в София това обединение значи доста и дава благоприятни условия за напредък както на към този момент назначените към 130 експерти, по този начин и на бъдещите чиновници ”, добави той.

Бен Худ, съосновател и основен изпълнителен шеф на Fourth, остава основен изпълнителен шеф на новосъздадената компания. Част от управителния ѝ екип ще са също Дейвид Канту, съосновател и основен шеф „ Клиенти ” в HotSchedules, Саймън Бока, основен шеф „ Развитие ”, Мат Леоне, основен шеф „ Операции ” и Кристиан Бертелсен, основен софтуерен шеф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР