Компанията е дългогодишен и устойчив партньор за развитието на българските

...
Компанията е дългогодишен и устойчив партньор за развитието на българските
Коментари Харесай

Kaufland България предлага над 3700 български продукта в постоянния си асортимент

Компанията е дълготраен и резистентен сътрудник за развиването на българските производители, качеството на продукцията им и тяхната реализация на пазара.

 Kaufland България предлага над 3700 български продукта в непрекъснатия си подбор в страната, като в по-големите хипермаркети на комерсиалната верига броят им доближава близо 5000.  Изборът от български артикули включва многообразие от висококачествени месни деликатеси като луканка, суджук и наденица, млечни произведения – сирене, кашкавал, кисело и прясно мляко, свежи плодове и зеленчуци от локални земеделци, прясна риба от български рибни стопанства, сладкарски произведения, печива и питиета.

Като виновен бизнес с грижа за природата Kaufland България подхваща дълготрайни дейности в борбата с пластмасата, като залага на щадящ околната среда подбор. Ето за какво, като част от уговорката да понижи пластмасата с минимум 20% до 2025 година, компанията към този момент предлага огромен избор от артикули в опаковки за многократна приложимост. Търговската верига слага фокус върху устойчивия подбор, по тази причина доста питиета и млечни артикули са в стъклени бутилки и буркани като да вземем за пример български кисели и пресни млека, които тази седмица са включени като специфични оферти в брошурата на компанията.

Българските производители порастват с Kaufland България. Компанията влага над 250 000 лв. в узаконяването на над 20 аграрни производители по международната стратегия G.A.P. Това освен покачва качеството на тяхната продукция, само че и дава причина за одобряването им и на интернационалните пазари. През 2018 година компанията регистрира растеж от 10% растеж в броя български производители на плодове и зеленчуци, с които партнира, спрямо миналата година.

През 2018 година компанията, взаимно със сдружението „ Традиционно сурово-сушени месни артикули “ и Българската организация по сигурност на храните,  разпространява храни с обичайно характерен темперамент от одобрени български производители, като включи в асортимента си типични месни деликатеси, предпазени и вписани в Европейския указател на храните с обичайно характерен темперамент и предпазено геграфско напътствие.

До 20 януари пък всеки, който желае да завоюва пътешестване до хубав български град на стойност 500 лв., може да се включи в специфичната игра, която комерсиалната верига провежда. Достатъчно е да пазари в някой от хипермаркетите на веригата в страната на стойност над 5 лв. в интервала 14-20 януари 2019 година, а по-късно да записва касовия си бон на kaufland.bg. Победителят ще бъде разгласен на 21 януари на интернет страницата на компанията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР