Компанията DxOMark, добре известна със своите тестове на камерите на

...
Компанията DxOMark, добре известна със своите тестове на камерите на
Коментари Харесай

DxOMark класира основната камера на OnePlus 7 Pro на трето място в своя рейтинг

Компанията DxOMark, добре известна със своите проби на камерите на смарт телефоните, разгласява резултатите на новия флагман OnePlus 7 Pro. Мобилният телефон зае трето място в рейтинга на лабораторията, като отстъпи единствено на Huawei P30 Pro и Samsung Galaxy S10 5G. Предната камера на смарт телефона се показа малко по-зле и зае шестото място в тази влиятелна ранглиста.



По качеството на сниманите видеа и фотоси OnePlus 7 Pro изпреварва всички модели iPhone, в това число и Apple iPhone XS Max, който е на седмо и осмо място надлежно в рейтинга при главните и предните камери.



Специалистите на DxOMark дадоха на OnePlus 7 Pro една точка по-малко, в сравнение с двата водача – 111 точки . Подчертани бяха необятния динамичен диапазон, високата подробност на сенките и високия контрастност при съвсем всевъзможни условия на снимане. Точността на цветовете е доста висока, изключително в безоблачен ден. Балансът на бялото е безпристрастен, а шумове на фотосите съвсем няма.



Предната камера на OnePlus 7 Pro получи 86 точки. Тя е присъща с вярното снимане цвета на кожата на лицето и висока подробност на фотосите както при снимане напълно от близко, по този начин и на известно разстояние от лицето. Висока оценка е получила светодиодната фотосветкавица на предната камера, която експертите на DxOMark нарекоха най-хубавата камера на пазара. Като минус на предната камера се показва, че няма никаква система за автоматизирано фокусиране и от време на време фотосите са размити.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР