Компанията доставя на пазара у нас целия спектър от сървърни

...
Компанията доставя на пазара у нас целия спектър от сървърни
Коментари Харесай

АДСИС стана елитен партньор на AMD за процесорите EPYC

Компанията доставя на пазара у нас целия набор от сървърни решения

Архитектурата EPYC бързо бележи триумфи по целия свят и това не е инцидентно, съобщи Николай Вачев
(снимка: АДСИС)

Българската компания АДСИС, снабдител на сървърни и сторидж системи с над 20 години опит на пазара , разгласи, че към този момент е със статут на първокласен сътрудник по програмата на AMD за сървърните процесори EPYC.

Сертификатът подсигурява качеството на предлаганите системи, основани на процесорите на AMD, техния формален генезис и съществуването на нужните пълномощия при конфигурирането, производството и поддръжката им.

По силата на партньорската стратегия AMD EPYC Elite, АДСИС получава достъп до най-актуалните техническа данни и предварителна информация за измененията в продуктовото портфолио на процесорния производител.

Сървърните процесори AMD EPYC са първите x86 чипове от този клас, създадени по 7-нанометрова технология. Актуалното второ потомство на семейството предлага до 64 ядра и 256 MB кеш на процесор при периодичност до 3,4 GHz.

Благодарение на всеобхватните оптимизации на архитектурата, EPYC от второ потомство реализира до 4 пъти по-висока продуктивност при калкулации с плаваща запетая и понижено на половина енергопотребление за единица бързодействие, спрямо миналата генерация.

EPYC от второ потомство предлага до 64 ядра и 256 MB кеш на процесор при периодичност до 3,4 GHz
(снимка: AMD)

Основно внимание при сегашните процесори AMD EPYC е обърнато на сигурността: архитектурата отстрани риска от злоупотреби на равнище BIOS и подсигурява конфиденциалността на данните, които обработва процесорът, с помощта на криптирането на прехвърлянията от и към паметта, както и на виртуалните машини.

„ Включването ни в партньорската стратегия на AMD за нас е значим ход в следването на пазарните трендове. Архитектурата EPYC бързо бележи триумфи по целия свят и това не е инцидентно. Сега към този момент можем да предложим на нашите клиенти всевъзможен клас решения на тази платформа – от производителни енергоефективни офис сървъри до клъстъри за разбор на огромни данни или научни проучвания ”, разяснява Николай Вачев, шеф на АДСИС.

Той показа, че първите клиенти на AMD EPYC в България са с извънредно положителни усещания от доставените системи със личната комерсиална марка AIS.

АДСИС е формален дистрибутор и на сървърните решения на международни производители като ASRock Rack и Supermicro, което разрешава на компанията да предложи еластичност при конфигурирането на ценово ефикасни системи, основани на AMD EPYC.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР