Компанията Дизелор монтира зарядни станции за електромобили в две свои

...
Компанията Дизелор монтира зарядни станции за електромобили в две свои
Коментари Харесай

Дизелор монтира зарядни за електромобили в две свои бензиностанции


Компанията Дизелор инсталира зарядни станции за електрически автомобили в две свои бензиностанции, като избра обектите си в градовете Стамболийски и Нови пазар.

„ Взехме решение да влагаме в колонки за електрически автомобили, с цел да подкрепим притежателите на такива устройства и да нареждаме нашата компания овреме в един новаторски сегмент, който занапред следва да се разраства. Електрическата подвижност е измежду най-перспективните нови области на иновация и се веселя, че по този метод Дизелор се трансформира в част от може би най-значимата смяна в автомобилния бранш, откогато той съществува “, споделя Стоил Арнаудкин, шеф на Дизелор.

 Зарядната на Дизелор в бензиностанцията в Нови пазар. Снимка: Дизелор

Зарядната на Дизелор в бензиностанцията в Нови пазар. Снимка: Дизелор

Според него, електростанцията в Нови пазар към този момент се употребява постоянно. За инсталиране на втората зарядна станция екипът на веригата е избрал град Стамболийски, защото обектът е ситуиран на отзивчиво място – сред регионалните центрове Пловдив и Пазарджик. “Освен това на мястото има и директна отбивка от автомагистрала Тракия за пътуващите от и към столицата. Водачите на електрически коли могат бързо и елементарно да откриват локациите за зареждане благодарение на комфортния онлайн локатор и мобилното приложение VsichkoTok.bg”, допълват от компанията.

Веригата Дизелор разполага общо с 6 бензиностанции на територията на страната в градовете София, Пловдив, Стамболийски, Варна и Нови пазар. “В бъдеще планираме да увеличим броя на електрическите зарядни станции, посрещайки възходящото търсене от страна на притежателите на електрически автомобили “, добавя Арнаудкин.

Компанията дава опция и за онлайн поръчка на гориво, в това число за бензин, дизел, газьол, котелно гориво и др.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР