Компанията Daihatsu представи модела Miro Tocot, разработен специално за дамите. Това

...
Компанията Daihatsu представи модела Miro Tocot,
разработен специално за дамите. Това
Коментари Харесай

Daihatsu разработи женски автомобил - видео

Компанията Daihatsu показа модела Miro Tocot, разработен особено за дамите. Това е вариант на компактния хечбек Miro, разработен от дамска група за по-добро разбиране на това какво търси и би трябвало да намира в автомобила нежният пол.

Външният и вътрешен дизайн е изискан в спокоен и приветлив жанр. Интериорът е изпълнен в светли тонове, постарали са се да го създадат оптимално комфортен и практичен с оптимално възможно остъкляване за по този начин търсената от жените голяма обзорност от шофьорското място.

Дължината на дребния петврат хечбек е едва 3395 мм, ширината му е 1475 мм, а височината 1530 мм (1540 мм във версията с пълно задвижване, която е типична за Япония). Междуосието на автомобилчето е 2455 мм. Под капака на Miro Tocot е разположен също по този начин типичният за Страната на изгряващото слънце мотор 0,66 л., с мощност 52 к.с. и оптимален въртящ момент от 61 Нм. Задвижването е с вариатор, а средният разход на гориво възлиза средно на 3,5 л на 100 км път.



За страдание този доста приветлив и удобен модел е основан и се предлага изключително единствено за японския автопазар, като задачата на компанията е да реализира по към 3000 коли Daihatsu Miro Tocot месечно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР