Компанията Corsair анонсира нов модел от продуктовата гама комплекти памет.

...
Компанията Corsair анонсира нов модел от продуктовата гама комплекти памет.
Коментари Харесай

Corsair анонсира комплекта 32 GB памет Vengeance LPX DDR4-4333

Компанията Corsair анонсира нов модел от продуктовата гама комплекти памет. Това е DDR4 Vengeance LPX с търговски показател CMK32GX4M4K4333C19, формиран от четири DIMM плочки, работещи в режим DDR4-4333 и със сбит потенциал 32 GB (4 плочки по 8 GB).
Планките памет Corsair Vengeance LPX DDR4-4333 са направени от осем слоен текстолит и са оборудвани с дребни алуминиеви радиатори с черен цвят; употребяват се особено подбраните чипове памет Samsung B-die. Комплектът работи напрегнато 1,5 V и тайминги 19-26-26-46. Поддържат се овърклокърските профили Intel XMP 2.0. Новите памети имат доживотна гаранция, а за постигането на оптималната продуктивност Corsair предлага тя да се употребява в компютърни системи с чипсета Intel Z370. Всички комплекти памети са тествани на компютърна система с дъно Asus ROG Maximus X Hero и процесор Intel Core i5-8600K, благодарение на програмата MemTest



Продажбите на 32 GB комплект памети Corsair Vengeance LPX DDR4-4333 се чака да стартират  през месец декември тази година. В анонса цената на паметите не бе оповестена.



Новият комплект е предопределен за потребление най-вече в мощни компютърни системи – десктоп компютри от топ-ниво, лични компютри за геймъри, овърклокъри и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР