Компанията Чери Дриймс“ ООД произвежда зелена и червена чушка, лют

...
Компанията Чери Дриймс“ ООД произвежда зелена и червена чушка, лют
Коментари Харесай

В какво е ключът към качествената българска продукция?

Компанията „ Чери Дриймс “ ООД създава зелена и алена чушка, пикантен пипер и тиквички, броколи и несъмнено, емблематичните вкусни български череши
Земеделецът Пламен Михайлов и агрономът Стоян Манджуков се занимават със земеделие от 10 години. Стопанството им се намира край пазарджишкото село Щърково, където дружно с техните съдружници отглеждат над 330 декара черешови градини, а през последните три години създават и зеленчуци като зелена и алена чушка, пикантен пипер, тиквички, бяло зеле, карфиол и броколи.

„ Гарантираме качеството на продукцията ни преди всичко с помощта на нашия екип от експерти и затворения цикъл на произвеждане. Непрекъснато внедряваме съвременни технологии и работим съгласно последните трендове в овощарството и зеленчукопроизводството “, изяснява Стоян.

Създават и личен завод, в който обработват и пакетират продукцията си. Той работи интензивно от 2015 година и е оборудван с хладилни камери, термосграда и една от най-модерните поточни линии. Инвестират изключително внимание и в поддържането на верния температурен режим за продукцията по пътя й от стопанството до клиента – от следената температура в цеха, през пакетажа, за който употребяват специфични термопликове със затворена атмосфера, особено за черешите, до превоза с хладилни камиони до рафта в магазина. По този метод продуктите им стигат постоянно пресни и с високо качество до българския консуматор.

Освен търсенето и интереса от страна на потребителя, друга оценка за качеството на продукцията им е фактът, че компанията е сертифицирала активността си по интернационалния стандарт Global G.A.P още от първия ден на произвеждане.

„ Сертификатът Global G.A.P. e значим инструмент, който подсигурява ред в едно съвременно земеделско стопанство. За да поддържаш този стандарт и качество обаче, е значим екипът, който стои зад тях. Вярвам в това, че ключът към триумфа се крие в добре проведената работа както вътре в компанията, по този начин и с доставчиците и подизпълнителите. Това значи вярна селекция на сортове и семена, произвеждане на разсад, агрономия, следберитбена селекция, пакетаж, мостра и динамична логистика. Всяка една стъпка е значима и изисква дисциплинираност, организация, опит и воля за напредък и развиване “, споделя Пламен Михайлов.

Kaufland България е първата верига, с която стартират работа преди години. В резултат на поддръжката и партньорството с компанията, през 2018 година „ Чери Дриймс “ диверсифицират продукцията си, като стартират да отглеждат и разнообразни зеленчукови култури. Днес не престават да развиват зеленчукопроизводството си на 310 декара земя.

„ Работата с Kaufland България ни стимулира да бъдем дисциплинирани и виновни към българския консуматор.

Веригата изисква качество и това ни дава подтик да се стремим към все по-добро произвеждане и краен артикул, отговарящ на потребностите на крайния клиент.

Това, което е от особена значимост за нас, е, че с Kaufland дружно съумяваме съответно да планираме производството по този начин, че да работим умерено напред във времето. Това е допустимо единствено посредством взаимно схващане на потребностите и на двете страни, каквото имаме с опитния екип на комерсиалната верига, “ разяснява Пламен.

Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в поддръжка на продуктите, създадени в България. Над 60% от производителите, с които компанията работи, са български. Търговската верига си партнира с родни производители и снабдители от 26 района у нас, което е съвсем цяла България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР