Компанията Brikk представи новата колекция Apple Watch Series 4. Часовниците

...
Компанията Brikk представи новата колекция Apple Watch Series 4. Часовниците
Коментари Харесай

Lux Watch 4 – Apple Watch Series 4 за един милион долара

Компанията Brikk показа новата сбирка Apple Watch Series 4. Часовниците са направени от скъпи материали, а началната цена стартира от 28 995 $.
Скъпите часовници на Apple — това не е оригиналност. Компанията създава Apple Watch Edition, който коства по-скъпо от 10 000 $. Но тази цената наподобява смешна на фона на цената на Lux Watch 4.

Според Brikk, за основаването на Lux Watch 4, компанията е изгубила пет години в проучвания и разработки. Часовникът се предлага в размери от 40 до 44 мм, и ъглите са скосени. Общо има седем разновидността на дизайн на корпуса, в това число и керамика, въглерод, исполин и 18-каратово злато.



Най-евтината версия с 18 карата злато може да бъде завършена от жълто или розово злато. В комплект с нея върви „блестяща каишка от алигатор“. В продуктовата гама на Brikk има голям брой планови разновидности на каишки и корпуси.

Съществуват версии даже с изумруди, диаманти и други скъпоценни камъни. Най-скъпата версия на Lux Watch 4, украсена с редки диаманти е на стойност към един милион $. Точната цена се договаря с клиента.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР