Компанията BMW представи обновената версия на своята първа кола с

...
Компанията BMW представи обновената версия на своята първа кола с
Коментари Харесай

BMW-тата с предно се сдобиха със седемстепенна роботизирана кутия

Компанията BMW показа обновената версия на своята първа кола с предно предаване. Става дума за минивана от втора серия Active Tourer, както и за неговата седемместна версия Gran Tourer. Основната оригиналност е седемстепенната роботизирана скоростна кутия, която е с два съединителя, която ще се предлага като опция на шестстепенната механична трансмисия.



Единствено версиите 225i и 220d ще се оборудват с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия. След обновлението моторната гама на BMW 2er Active Tourer ще включва четири бензинови мотора с мощ 109, 140, 192 и 231 конски сили.



Нафтовите оферти включват три дизела с мощ 116, 150 и 190. Хибридът ще е с мощ 224 к.с. За Gran Tourer ще са налични същите елементи, като се изключи бензиновия мотор с мощ 231 коня.



Интересно е да се знае, че всички мотори са били подложени на доработка. Снабдени са с нови колянови валове, както и с осъвременени турбокомпресори. Екстериорът е променен минимално. Секциите на радиаторната решетка са по-големи, а броните са видоизменени.



Ще са налични и нови разновидности на лети джанти. Вътре измененията засягат приборния панел, материалите в салона са с усъвършенствано качество, а като алтернатива са налични 6.5 или 8.8-инчови екрани. Продажбите в Европа и у нас започват от месец март тази година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР