Компанията Bentley и швейцарският производител Breitling отбелязаха 17-годишното си сътрудничество,

...
Компанията Bentley и швейцарският производител Breitling отбелязаха 17-годишното си сътрудничество,
Коментари Харесай

Bentley показа часовник на цената на нова кола

Компанията Bentley и швейцарският производител Breitling означиха 17-годишното си съдействие, като пуснаха нов модел часовник Chronomat. Неговата цена е 7000 паунда (15 353 лева по днешния курс), като за тази сума може да се купи нов автомобил.
За първи път моделът Breitling Chronomat се появява през 1984 година Сегашните майстори от швейцарската компания пускат освежен модел, който по тяхното мнение е повсеместен часовник. С него денем може да се върви на плаж, а вечер – на банкет.


Корпусът на часовника е изработен от неръждаема стомана, а диаметърът му е 42 мм. Моделът е допълнен от железна гривна, а на транспарантната задница на сапфиреното стъкло е гравирана емблемата на Bentley.
Ако сумата от 7000 паунда бъде превърната в българска валута, то това прави 15 353 лева У нас за тези пари може да се купи чисто нов автомобил. Всъщност, става дума за два модела на Dacia – Sandero и Logan, чиито базови версии костват надлежно 14 390 и 14 590 лева
Часовникът на Bentley обаче отстъпва сериозна на този на Bugatti, който беше показан по-рано тази година от компанията JacobCo. Той имитира работа на W16 мотор, като е сглобяван на ръка и се състои от 578 детайла. Неговата цена е 280 000 $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР