Компанията Beno от Делауеър, САЩ, представи електрическия велосипед Reevo на

...
Компанията Beno от Делауеър, САЩ, представи електрическия велосипед Reevo на
Коментари Харесай

Електрически велосипед с колела без спици

Компанията Beno от Делауеър, Съединени американски щати, показа електрическия велосипед Reevo на платформата за набиране на средства Indiegogo. Идеята на нововъведението е да обезпечи на модерния градски гражданин удобно, безвредно, надеждно и стилно пътешестване. Основната разлика сред Reevo и многото електровелосипеди на пазара е неповторимият дизайн на колелата.

Именно този истински дизайн на Beno Reevo направи плана известен в Indiegogo. Въпреки привидната ненадеждност и чупливост на колелата на велосипеда, съгласно разработчиците те са минали всички нужни проби и разрешават на консуматори с тегло до 120 кг да ръководят Beno Reevo безпроблемно.

Стилният дизайн на електрическия велосипед Beno Reevo, изработен в черни, нападателни цветове, е допълнен от гениални инженерни решения, с цел да подсигурява безвредно каране. Велосипедът е оборудван с автоматизирано заключване, употребяващо датчик за пръстови отпечатъци и GPS следене.

Reevo е оборудван с 750-ватов електрически мотор, преносима акумулаторна съществена батерия (48V, 10,5 Ah) и вградена вътрешна, която обезпечава работата на системата за различаване на притежателя и GPS системата. Колелата се заключват благодарение на скрита брава, ръководена от скенер за пръстови отпечатъци.

Максималната скорост на велосипеда е 40 км в час, а радиусът на самостоятелно каране с едно зареждане на батерията е до 60 км. При производството на корпуса на велосипеда е употребен алуминий, а диаметърът на колелата е 27,5 инча. За да се обезпечи сигурност при шофиране в тъмното, колелата Reevo са оборудвани с LED осветяване, което автоматизирано се включва при понижаване на уличното осветяване.

С помощта на особено приложение можете да управлявате велосипеда от вашия смарт телефон. Феновете на колоезденето интензивно поддържаха плана Beno Reevo на платформата Indiegogo, където през първата непълна седмица към този момент са събрани над 700 хиляди $, а нужните за старт на производството са 50 хиляди. Първите клиенти ще могат да получат велосипеда с колела без спици до март 2021 година



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР