Компанията Бенефит Системс България, издаваща картите MultiSport, обяви интересни резултати

...
Компанията Бенефит Системс България, издаваща картите MultiSport, обяви интересни резултати
Коментари Харесай

MultiSport представи постижения и инициативи за насърчаване на активния начин на живот

Компанията Бенефит Системс България, издаваща картите MultiSport , разгласи забавни резултати от активността си за последните години. Стартират и още нови начинания за от ден на ден хора да водят деен метод на живот. „ Целта ни е да способстваме за развиването на всеобщия спорт в страната ни и да насърчаваме работещите хора да се занимават с физически интензивности “ – сподели шефът на Бенефит Системс България Цветан Иванов.

От 2015 година, когато компанията стъпва на българския пазар и стартира да предлага MultiSport програмата, към този миг, фирмите и институциите, които се възползват от услугата, са към този момент над 1200, а броят на потребителите надвишава 63 000. За задачата компанията Бенефит Системс България е сключила партньорства с над 700 спортни обекта, като единствено през последната година растежът на присъединените клубове в мрежата е 57%. Потребителите имат опцията да избират всред над 500 спортни интензивности – както обичайни, по този начин и по-рядко срещани. Услугата към този момент може да бъде употребена в 64 обитаеми места в цялата страна.



Тези достижения се афишират на фона на данни от Евробарометър, съгласно които 68% от българите в никакъв случай не са спортували, Позитивното е, че за последните четири години този индикатор се е намалил с цели 10%, което подрежда България измежду страните в Европейски Съюз с най-голяма смяна по този аршин. В една такава обстановка картата MultiSport е облекчение, което дава благоприятни условия за избор на интензивности и по този метод стимулира и способства за това хората да бъдат физически дейни. Компанията разгласи и нови интензивности за поощряване на дейния метод на живот. Една от тях е MultiSport KIDS – карта за деца и младежи до 16-годишна възраст, показана като облага за цялото семейство.

Притежателите могат да се възползват от над 90 интензивности в мрежа от 151 обекта в 6 града в страната. „ Разнообразието от оферти подкрепя двигателното, когнитивното и общественото развиване на децата и построява отношение към спорта “ – добави Цветан Иванов. Друга самодейност на компанията е Health Day или Ден на здравето, което се предлага на корпоративни клиенти и техните чиновници като допълваща част на програмата MultiSport. В програмата са включени действия за здравословен метод на живот като антистрес сесии, лекции на тематика спорт, здраве, здравословно хранене, интензивности навън и закрито, както и дегустация на потребни храни и питиета. Компанията предлага и разнородни сезонни интензивности, измежду които уейкборд, ски, сауна, открити басейни, кънки на лед и други. От тази есен в програмата MultiSport са включени изцяло нови за мрежата интензивности за възрастни и деца – боулинг и ски на закрито.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР