Компанията Avenir Telecom, притежаваща правата за производството на смартфоните с

...
Компанията Avenir Telecom, притежаваща правата за производството на смартфоните с
Коментари Харесай

Energizer Power Max P18K Pop: смартфон с 18 000 mAh батерия

Компанията Avenir Telecom, притежаваща правата за производството на смарт телефоните с марката Energizer, показа нов мобилен телефон. Това е Power Max P18K Pop , зареждането на който се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 18 000 mAh .

Смартфонът Energizer Power Max P18K Pop е оборудван с в действителност безрамков екран с размер на диагонала 6,2 инча и HD+ резолюция. Мобилният телефон се базира на системата върху чипа MediaTek Helio P70 с осем ARM Cortex-A53 и ARM Cortex-A73 процесорни ядра, работещи с тактова периодичност до 2,1 GHz. Интегрираният графичен ускорител е ARM Mali-G72 MP3. Налични са 6 GB оперативна памет и 127 GB флаш-диск.

По-интересното от останалите механически характерности е тройната съществена камера с резолюция 12+5+2 мегапиксела, както и двойната предна камера, която изскача от корпуса на устройството. По този метод не се постанова потреблението на прорези и дисплеят на екрана заема оптимално огромна повърхност от предния екран.

Производителят акцентира, че смарт телефонът Energizer Power Max P18K Pop с едно зареждане работи 50 дни в режим на очакване и обезпечава 90 часа време на телефонен диалог, 10 часа слушане на музика посредством слушалки и 50 часа непрестанно гледане на видео.

Avenir Telecom ще анонсира новия смарт телефон по време на ревюто MWC 2019 в Барселона. Именно там се чака да разберем цялостните механически характерности и цената, както и дебелината на новия смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР