Компанията ASUS официално представи своя нов бранд AREZ (в чест

...
Компанията ASUS официално представи своя нов бранд AREZ (в чест
Коментари Харесай

ASUS официално представи бранда AREZ за видеокартите AMD Radeon

Компанията ASUS публично показа своя нов бранд AREZ (в чест на гръцкия господ на войната), включващ само видеокарти, основани на графичните процесори на AMD.
В новия бранд са включени някои от добре познатите до момента линии видеокарти, само че в този момент вместо ASUS, те се назовават AREZ . Включени са семействата AREZ Phoenix, AREZ Expedition, AREZ Dual и AREZ Strix – главно бюджетни модели.



Смяната на марката не оказва никакво въздействие върху качеството на продукцията или броя на употребяваните технологии. Но има някои общи правила. В взаимозависимост от модела, видеокартите AREZ ще оферират:
Технологията MaxContact за по-лесно инсталиране на платките и по-ефективна работа на охлажданетоТехнологията ASUS Aura Sync за ръководството на RGB LED подсветкитеИзползването на Auto-Extreme technology за автоматизирано сглобяване на устройствата и висококачествените съставни елементи Super Alloy Power IIВентилатори с дизайн Wing-Blade и отбрана от прахуляк от клас IP5XВъзможност за включване и ръководство на корпусни вентилатори (технологията FanConnect II)Възможност за потребление на помощната стратегия GPU Tweak II за мониторинг и трансформация на основните параметри


Продажбите на видеокартите AREZ са оповестени за месец май тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР