Компанията Asia Optical заяви, че производителите на смартфони ще могат

...
Компанията Asia Optical заяви, че производителите на смартфони ще могат
Коментари Харесай

Смартфоните с новите типове обективи и 5х зум ще се появят през 2019 година

Компанията Asia Optical съобщи, че производителите на смарт телефони ще могат да стартират да употребяват нейните нови обективи през първото тримесечие на 2019 година.
Ако всичко се развива по проект, доставките на новите камери за смарт телефони ще стартират в края на тази година. Но е допустимо това да стане и при започване на 2019 година. Информацията е публична и бе обявена от ръководителя на борда на шефовете на Asia Optical Робърт Лаи (Robert Lai).

Топ-мениджърът сподели, че обективите с шест пластмасови лещи, които се употребяват в камерите за смарт телефони през последните няколко години, към този момент са изчерпили своите благоприятни условия. Още през есента на предходната година Asia Optical заяви, че дружно с израелската компания Corephotonics работи върху обективи за смарт телефони, които ще имат петорен оптичен зум без загуба на качеството. Тези обективи имат една асферична леща и четири пластмасови лещи .

Първоначалният проект бе всеобщото произвеждане на новите обективи да стартира през третото тримесечие на 2018 година. Но породиха затруднения в производството.

Робърт Лаи добави, че новите обективи са поръчали три огромни клиента. Но компанията може да обслужи единствено един от тях.

Освен това, Asia Optical стартира да доставя нови оптични лещи за електрическите автомобили Tesla и за роботизираните прахосмукачки на Xiaomi.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР