Компанията Асарел-Медет АД бе наградена с ежегодната награда Развитие за

...
Компанията Асарел-Медет АД бе наградена с ежегодната награда Развитие за
Коментари Харесай

Весела Лечева връчи наградата за развитие на Асарел-Медет АД

Компанията " Асарел-Медет " АД бе наградена с годишната премия " Развитие " за поддръжката, която сдружението оказва за развиването на детския футбол, туризма и спорта в България. Призът се връчва от притежателя на " Дакс Медия " и главен уредник на събитието Весела Лечева.
 Гости и публични лица преди церемонията @@@

През 2015-а година “Асарел-Медет” АД и Община Панагюрище сплотиха старания за построяването на многофункционална спортна зала, която преди месец одобри мощния интернационален детски футболен шампионат “Проф. доктор Л. Цоцорков”. В него присъединяване взеха общо 10 тима от набор 2008, а българските деца имаха опцията да се изправят против школите на Милан и Ювентус, както и да се срещнат с футболни величия като Салваторе Скилачи, Франко Барези и други.

През последната година “Арена Асарел” одобри доста спортни събития, измежду които държавното по спортни танци, интернационалния шампионат по тенис на маса и лагера на националния ни тим по художествена гимнастика. В залата ще се организира и финалът за Купата на България по баскетбол.

Компанията “Асарел-Медет” АД следва ясна тактика за корпоративно развиване и има планувани планове за финансирането и развиването на туризма и спорта у нас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР