Компанията Anet модернизира своя 3D принтер A8, като добави функции

...
Компанията Anet модернизира своя 3D принтер A8, като добави функции
Коментари Харесай

Триизмерните принтери Anet A8: характеристики и цени

Компанията Anet модернизира своя 3D принтер A8 , като добави функционалности за автоматизирано нивелиране, LCD екран и 5 многофункционални клавиша.

Устройството има слот за SD карти памет, благодарение на които може да работи офлайн, без връзка с интернет. Поставена е персонализираната дюза МС8, водещият винт е здрав и стилен. Използва се модернизиран високоскоростен мотор, дънната платка е обновена, усъвършенствано е зареждането на устройството. Принтерът работи с доста видове 3D влакна: BS, PLA, HIPS, PP, найлон и други.

Сглобяването на Anet A8 не е мъчно, а 3D принтерът е изключително подобаващ за начинаещите в триизмерния щемпел, които могат да основават забавни произведения, лимитирани само от тяхното въображение.

Областта на щемпел на Anet A8 е 220 x 220 x 240 мм. Използва се FDM технологията за щемпел, а дебелината един пласт от готовия детайл е 100 микрона. Дебелината на нишката на консуматива е 1,75 мм. Наличен е USB порт, употребява се софтуера Cura, Repetier-Host. Теглото на триизмерния принтер е 8,5 кг.
3D принтерът Anet A8 може да бъде закупен оттукЦената на модела Anet A8 е $118 Цената на модела Anet A8 Plus е $209 Цената на модела Anet A6 е $175 Складовете за доставка на триизмерния принтер се намират в Чехия и Испания. Доставката е безвъзмездна

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР