Компанията AMD реализира солидни доход и печалба от продажбите на

...
Компанията AMD реализира солидни доход и печалба от продажбите на
Коментари Харесай

Процесорите AMD Ryzen Threadripper 2000 ще имат много необичайна опаковка

Компанията AMD осъществя солидни приход и облага от продажбите на процесорите Ryzen Threadripper 1000 и наподобява това й дава опция да ги слага в доста необикновена опаковка, прекалено много различаваща се от елементарното. С излизането на Threadripper 2000 тази традиция освен ще бъде продължена, само че ще има и забавно развиване.
Появилата се наскоро фотография показва още по-интересния дизайн на кутийката за новите AMD Ryzen Threadripper 2000 . Тя е станала малко по-голяма и по-интересна. Поставеният в нея процесор е подложен като скъпо украшение зад полупрозрачно стъкло и безусловно се появява от обзета от пламъци канара.



Кутийката е пломбирана и може да се каже, че това не е някакъв на ниска цена маркетингов трик, а просто опаковката си е такава. Зад полупрозрачното стъкло не може да се види кой тъкмо модел на процесора е подложен в кутийката.

Флагманският процесор от серията Ryzen Threadripper 2000 ще бъде новият Ryzen Threadripper 2990WX. Това е 32-ядрен чип с поддръжката на многопоточност. Процесорът разполага с 16 MB кеш памет от второ равнище и 64 MB кеш памет от трето равнище. Топлинният коефициент е 250 W. Според предходни приключвания на информация, цената на процесора Ryzen Threadripper 2990WX е $1835.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР