Компанията Амазон временно отстрани и изпрати в принудителен отпуск отговорника

...
Компанията Амазон временно отстрани и изпрати в принудителен отпуск отговорника
Коментари Харесай

Пореден шеф в Aмaзoн обвинен в сексуален тормоз

Компанията " Амазон " краткотрайно в профил и изпрати в насилствен отпуск отговорника за студиата си поради обвинявания в полов тормоз, заяви Си Ен Ен. Рой Прайс, които сплотяват под една шапка всички кино и телевизионни продукции, е бил освободен от компанията след недоволството на продуцентката Иса Хакет, станала известна със сериала " Човекът от високия палат ". Поредицата се популяризира от платформата " Амазон ".

Хакет твърди, че е станала обект на неприлични задатъци от страна на 51-годишния Прайс през месец юли 2015 година Шефът траял да нахалства и по-късно, макар че продуцентката му дала ясно да се разбере, че е лесбийка и че не се интересува от мъже.

" Амазон " съумя да завоюва три оскара за продукциите си тази година - за чуждоезичният " Търговският пасажер " на Ашгар Фархади и постановка и основна роля в " Манчестър край морето ", чиято звезда Кейси Афлек също бе обект на обвинявания в полов тормоз.

Междувременно нощес в " Туитър " Роуз Макгауън, която бе една от първите актриси, проговорили пред " Ню Йорк таймс " за обвиняванията против продуцента Харви Уайнстийн, се обърна непосредствено към притежателя на " Амазон " Джеф Безос.

" Казах на шефа на студиото ви, че ХУ ме изнасили. Повторих го неведнъж. Той сподели, че не е потвърдено. Аз споделих, че аз съм доказателството ", написа тя. " Вече бях продала сюжета си на студиото ви и той беше в развиване, когато чух, че ще си имате работа с Уайнстийн. Помолих упорито да постъпите вярно. Игнорираха ме. Спечелихте замърсен " Оскар ". Исках си сюжета назад, само че още преди този момент получих позвъняване от вас, че шоуто ми няма да се снима ", написа тя.

Списъкът с актриси и служителки, обвинили Уайнстийн в полов тормоз, продължава да пораства. Вече близо 30 дами, измежду които Анджелина Джоли, Леа Сейду, Кара Делевин и Гуинет Полтроу описаха за неприлични оферти, нежелателен физически контакт и конфликти, които са имали с могъщия холивудски продуцент Уайнстийн в интервал от три десетилетия. Четири от тях го упрекват в обезчестяване, в случай че се брои и изказването на Макгауън в " Туитър ".

Коментира се, че повода да не го направи намерено в публикациите до момента е извънсъдебно съглашение, подписано с Уайнстийн преди време. Снощи стана известно, че нюйоркската полиция ще проверява сходно обвиняване против него от 2004 година, като сходно следствие е почнала английската полиция в Лондон.

Профилът в " Туитър " на актрисата бе закратко спрян през вчерашния ден, съгласно обществената мрежа - поради нецензурни изрази против Бен Афлек. Макгауън реагира остро на неоправдателните мнения на Уайнстийн против Афлек. По думите й персонално е казвала на Афлек за прекарванията си и той лъже, че ги чува за пръв път.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР