Компанията Acer започна доставките на геймърското кресло Predator Thronos представено

...
Компанията Acer започна доставките на геймърското кресло Predator Thronos представено
Коментари Харесай

Acer Predator Thronos: геймърско кресло с цена 18 000 евро

Компанията Acer стартира доставките на геймърското кресло Predator Thronos показано за първи път на ревюто IFA при започване на годината. Геймърският престол тежи 220 кг и разполага с арка, на която могат да бъдат конфигурирани до три 27-инчови монитора.



Acer Predator Thronos е оборудвано с вибрационни мотори, които обезпечават тактилната противоположна връзка. Възможна е настройката на височината, а облегалката може да бъде наклонена на ъгъл до 140 градуса. За настройките на новото геймърско кресло не е належащо да се става – всички параметри се настройват по електронен път посредством панела, интегриран в облегалката за ръце. Налична е RGB светодиодна подсветка, допустимо е съхраняването на няколко профила. Вибрациите от баса се усещат в сходното на кабина кресло и наслаждението от геймплея е цялостно.



Геймърското кресло Acer Predator Thronos на европейския пазара се продава при цена 18 000 евро . За инсталирането на три монитора модел Predator Z271U с резолюция 2560х1440 пиксела и поддръжката на технологията G-Sync е належащо да се доплати сума от 2000 евро. Пълният комплект с три екрана, десктоп персоналния компютър Predator Orion 9000 (процесор Core i9 Extreme Edition с 18 ядра, четири видеокарти AMD RX Vega или две NVIDIA GTX 1080Ti), слушалките Predator Galea 300, клавиатурата Predator Aethon 500 и компютърната мишка Predator Cestus 510 коства немалките 25 000 евро . Производителят дава двугодишна гаранция за качество.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР