Компания за превози на българин е сред най-силно растящите в

...
Компания за превози на българин е сред най-силно растящите в
Коментари Харесай

Компания на българин е сред 50-те най-бързо растящи в района на Чикаго

Компания за транспорти на българин е измежду най-силно растящите в Чикаго. Тя е сложена под номер 8 в класацията " Бързите 50 " на изданието " Чикаго бизнес ". В допълнение компанията е в топ 500 (429 позиция) най-силно растящите в Съединени американски щати.

Приходите на компаниите, включени в класацията, порастват по-бързо от останалите и не демонстрират признаци на закъснение. Класацията е направена взаимно със счетоводната компания Plante Moran.
Компанията на основателя и изпълнителен шеф Майк (Михаил) Михайлов е основана в Дес Плайнес, има 237 чиновници, приходите й за 2016 година са 36.6 млн. $. Ръстът на приходите през последните пет години е със зашеметяващите 2 676.1%.

Бизнесът на Михайлов се състои в това - транспортират се колите на клиенти сред разнообразни точки - когато те се местят да живеят в различен щат и не желаят да карат по целия път.

Както отбелязва изданието, този тип бизнес изобщо не се е трансформирал през последните 50 години.
Философията на 39-годишния Михайлов е, че " Ако нещо не е счупено, за какво да го поправяме ".

Той разрешава на клиентите си на корпоративния уебсайт да изчислят цената на превозването без да разкриват персонална информация. " Преди да бъде въведена тази калкулация, човек можеше да бъде наспамен с 300 позвънявания дневно или нещо сходно ", споделя Кейт Брадли, която дава отговор за развиването в компанията.

В началото Михайлов взема решение да автоматизира целия развой по поръчка и доставка, само че скоро осъзнава, че не е задоволително да се концентрира върху технологията.
" В началото насочвахме клиентите към уеб страницата сами да си създадат резервация, само че те не желаеха. Те желаеха да приказват по телефона ", споделя предприемачът. Оказало се, че когато става дума за колите им, американците държат да приказват персонално със чиновниците.

Изданието показва, че компанията развива активността си сред три офиса - в България, Македония и Дес Плайнес. Повечето от чиновниците се занимават с обслужване на клиентите 24 ч. в денонощието.

Компанията е пораснала доста и поради това, че е добавила софтуерен филиал - MDG, с 28 софтуерни разработчици и учени, занимаващи се с бази данни. Тяхната задача е да събират данни за този бранш и да основават логаритми за обработката им, тъй че да са сигурни, че онлайн генераторът на предложения на уеб страницата работи безотказно.
И до момента в който към момента три четвърти от хората в Съединени американски щати сами се оправят с превозването на колите си, Montway възнамерява да пораства отсега нататък като работи с корпоративни клиенти.

Българинът споделя за себе си, че е от Монтана и от 10 година живее в Съединени американски щати, а от 7 стартира да работи компанията му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР