Компания за наемане на микробуси Wirral разгневи местните жители, след

...
Компания за наемане на микробуси Wirral разгневи местните жители, след
Коментари Харесай

Местните се „очакват да се примирят със загубата на паркинг“, докато микробусите превземат красотата

Компания за наемане на микробуси Wirral разгневи локалните поданици, откакто беше упрекната, че паркира транспортните си средства на всички места в известно туристическо място, до момента в който намира земя за разшири бизнеса си.

Съобщава се, че Kings Parade в Wallasey е затрупан с микробуси, свързани с West Wallasey Van Hire, което накара локалните да отвърнат на удара в обществените медии и съветниците да изразят своите опасения по въпроса. Liverpool Echo оповестява, че транспортните средства са обложени с налог и са застраховани.

Оптимистичната компания за наемане на микробуси има огромни упоритости да разшири активността си върху прилежаща земя, която преди този момент е била употребена с Mosslands School като стадиони за децата.

Компанията се опита да закупи място покрай базата си Cross Lane за над £150 000 през 2021 година Но за жалост на компанията Wirral Council гласоподава единомислещо да отхвърли офертата, откакто „ изрази угриженост по отношение на потреблението на земята, увеличеният трафик и загубата на зел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР