Компания "Уолтопия" отправи призив към правителството във връзка със закупуването

...
Компания "Уолтопия" отправи призив към правителството във връзка със закупуването
Коментари Харесай

Частна компания предложи помощ на правителството за закупуване на респиратори за борбата с COVID-19

Компания "Уолтопия " насочи апел към държавното управление във връзка със закупуването на респираторни апарати за битката с COVID-19.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1662
Обръщаме към вас по отношение на самодейността ни да закупим колкото се може повече респираторни апарати, обединени с други бизнесмени като нас. Апаратите, с които разполагат лечебните заведения сега са извънредно незадоволителни. Това води до заплахата лекарите да бъдат изправени пред избора кого да “закачат” и кого да спасят - по-млад или по-възрастен човек, както в Италия да вземем за пример.

Бизнесменът, дарил здравно съоръжение при изискване: Знам какво направих и не скърбя

Ние желаеме да се погрижим за живота и здравето на нашите чиновници и паралелно с това да предоставим на лечебните заведения съоръжение, с което да оказват помощ на колкото се може повече хора. Създадохме много огромна група от бизнесмени искащи да купуваме машини и да ги даряваме. Намерихме машини, които поръчахме от Китай, само че първите ще дойдат най-рано към 10-ти април. Ситуацията се усложнява с всеки изминат час. Фирмите които имат CE документ са извънредно търсени от целия свят и респираторните им апарати са свършили на всички места. Борбата е за всяка машина, за всеки час. В същото време има производители, които имат количества апарати на склад, само че те нямат този CE документ. Те могат да доставят.

Смятаме, че е рационално в този спешен интервал да бъде позволена доставка на такива машини макар неналичието на документ. По-конкретно: в случай че една такава машина е утвърдена за прилагане в Китай, да може да се употребява и в България без в допълнение узаконяване. Предлагаме на българското държавно управление да позволи това незабавно, преди някое друго държавно управление да го е направило и тези машини също да се изчерпат. Готови сме да спомагаме по всевъзможен метод с информация и реализиране на контакт с производителите. Ако всеки бизнесмен успее да купи даже една машина, ще има задоволително и в никакъв случай никой няма да остане без въздух в България!




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1662  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР