Компания, която е водеща в отдаването на домове под наем

...
Компания, която е водеща в отдаването на домове под наем
Коментари Харесай

Компания ще плаща на желаещите да живеят в Италия и да ядат паста три месеца

Компания, която е водеща в отдаването на домове чартърен по целия свят, ще заплаща на доброволци да живеят в дребен италиански град и да ядат и готвят паста в продължение на три месеца. Изживяването се споделя “Италианският отпуск”. Ако бъдете утвърдени, ще заминете за дребното градче Гротоле в южната част на Италия.
“Потопете се в локалната просвета и се научете да готвите същинска италианска паста”, пишат от компанията в обявата, представена от БТВ.
Целта на преживяването е да се съживи културата на дребното градче. След известно време образование, четиримата души, които ще бъдат определени да вземат участие, ще би трябвало да одобряват посетители на Airbnb и да ги гощават с италианска храна.
Гротоле е малко градче, в което живеят към 300 души. Има повече от 600 празни къщи и е изцяло допустимо градчето да изчезне в близкото бъдеще. Всеки от четиримата щастливци ще се научи по какъв начин да прави прясна паста, ще отглежда свои лични артикули, ще се грижи за пчели и ще оказва помощ при реставрацията на историческия център на градчето. Набирането на претенденти продължава до 17 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР