Компания "Дисни" подготвя игрална версия на хитовата си анимация "Херкулес",

...
Компания "Дисни" подготвя игрална версия на хитовата си анимация "Херкулес",
Коментари Харесай

Дисни подготвя игрална версия на анимацията Херкулес

Компания "Дисни " приготвя игрална версия на хитовата си анимация "Херкулес ", заяви Контактмюзик, базирайки се на "Холивуд рипортър ".

Римейкът ще бъде продуциран от Джо и Антъни Русо, които са режисирали няколко кино лентата от кинематографската галактика на "Марвел ", включително "Отмъстителите: Краят ".
Сценарият е поверен на Дейв Калахъм ( "Непобедимите ").

В анимацията от 1997 година героят от древногръцката митология Херкулес говореше с гласа на Тейт Донован. Персонажи озвучаваха също Джеймс Удс и Дани де Вито.

„ Дисни “ предизвестява: „ Дъмбо “ е с „ остарели културни схващания “

Наскоро почитателите на певицата Ариана Гранде лансираха онлайн петиция с искане озвучаването на Мегара - централния женски персонаж, да бъде поверено на тяхната фаворитка.
Засега с продукцията се свързват имената на Райън Гослинг и Идриж Елба.

На този стадий остава неразбираемо дали игралната версия ще съдържа музикални детайли като оригинала. Имайки поради, че сюжетът е поверен на Калахъм, феновете могат да чакат обилие от екшън.

"Херкулес " е следващата осъвременена версия на анимационни класики на "Дисни " след "Лейди и Скитника ", "Дъмбо ", "Цар Лъв ", "Аладин " и "Красавицата и Звярът ". Наскоро компанията оповести, че възнамерява и игрална версия на "Робин Худ ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР