Компаниите за празни чекове са събрали пари за закупуване на

...
Компаниите за празни чекове са събрали пари за закупуване на
Коментари Харесай

Компанията за празни чекове има за цел да купи фалирали американски банки

Компаниите за празни чекове са събрали пари за закупуване на бизнеси, вариращи от безпилотни хеликоптери до платформата за обществени медии на Доналд Тръмп. Група ветерани от Уолстрийт в този момент се насочват към нова цел: банкрутиралите банки.

Porticoes Capital ще се стреми да поеме банки, затворени от Федералната корпорация за гарантиране на депозитите, американският регулатор, съгласно публично подаване. Спонсорите на компанията имат за цел да привлекат стотици милиони долари от вложители.

Най-известните групи с празни чекове са компании за придобиване със специфична цел, които се листват на фондовите пазари за да създадат различен бизнес обществен посредством обединение. Spacs избухнаха в известност по време на пандемията от ковид, само че избледняха, защото доста от техните цели се оказаха разочарования, а в някои случаи и измами.

Porticoes е сходна на Spac, защото не е настояща компания и ще би трябвало да приключи придобиване, преди да отвори бизнес. За разлика от Spac, сумата, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР