Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание

...
Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание
Коментари Харесай

Електрохолд получи четири награди в конкурса „Най-зелените компании в България 2024“

Компаниите от групата Електрохолд получиха четири награди в 14-тото издание на националния конкурс „ Най-зелените компании в България 2024 ", проведен от b2b Media. За влиятелните оценки се състезаваха над 130 плана.

Електрохолд България зае първите места в категориите „ Устойчиви политики " и „ Лидер в зелените вложения " с акцията си за подмяна на хартиената фактура за електрическа енергия с електронна и насърчаването на цифровите услуги. Електронната фактура обезпечава опция на всеки консуматор да даде своя принос за опазването на околната среда, като понижи използването на хартия и спести естествени и енергийни запаси, нужни за производството ѝ - дървесина, вода, О2, електрическа енергия, както и средства и горива, употребявани за доставката ѝ до избран адрес. Със прекъсването на хартиената фактура Електрохолд всяка година избавя от изсичане 7020 дървета, които обезпечават кислорода за едно четиричленно семейство за 12 месеца. Премахването на хартиената фактура подхожда на дълготрайната ESG тактика на групата Електрохолд да предизвиква устойчиви и етични практики за запазване на околната среда посредством понижаване потреблението на запаси.

Най-голямата електроразпределителна компания в България - ЕРМ Запад, която ръководи електроразпределителната мрежа в Западна България, завоюва наградата за най-зелена компания в категорията „ Енергетика и воден бранш " с цялостната си екологична политика.

Електрохолд Продажби получи трето място за „ Зелена технология " с новия си артикул за създаване до ключ на фотоволтаични системи за лично ползване. Повече за продукта може да се откри на адрес:.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР