Компаниите от Групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ Електро България

...
Компаниите от Групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ Електро България
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение с поредно високо отличие за лидери в сектора

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България, получиха за четвърти път премиите True Leaders за водачи в енергийния бранш и за използване на положителни бизнес практики. Отличията се присъждат от ICAP България на компании, които дават отговор по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии: да са измежду 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2018 година, да са нараснали броя на своя личен състав по отношение на миналата година, да имат висока кредитна оценка и да са водачи в своя бранш. Призовете бяха връчени на публична гала на 11 декември 2019 година в София.

„ Отличието е чест за нас и изричаме признателност на всички наши сътрудници и чиновници, без които този триумф нямаше да бъде вероятен. Този приз ни стимулира още повече да продължим да работим, с цел да запазим лидерските си позиции на енергийния пазар, в който конкуренцията е сериозна, изключително в областта на продажбите на електрическа енергия ", сподели Зорница Йорданова, шеф „ Продукти и покупка на електрическа енергия " в „ ЧЕЗ Електро България " АД, при приемане на премията.

„ Възприемаме обстоятелството, че сме една от най-големите компании в България по-скоро като ангажимент да отговорим на високите упования, каквито съществуват към всеки секторен водач. Да сме носители за четвърти път на оценката демонстрира, че то не е плод на еднократни старания, а на устойчива дълготрайна политика. Не стопираме да работим и да влагаме ", означи при приемането на наградата Виктор Станчев, основен действен шеф на „ ЧЕЗ Разпределение България " АД.

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа и една от дребното компании, утвърдени от Европейската работа по скъпи бумаги и тържища - ESMA, като „ Агенция за кредитен рейтинг " и за седма поредна година отличава водещите компании в България с премиите True Leaders.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР