Компании като Google все по-често мислят начини свързани с това

...
Компании като Google все по-често мислят начини свързани с това
Коментари Харесай

Как новият хартиен ''телефон'' на Google подобрява живота ни?

Компании като Гугъл все по-често мислят способи свързани с това по какъв начин да развиват продуктите си като Android, тъй че да са оптимално потребни за общото богатство на индивида. Част от дизайнерите в софтуерния колос са се заели съществено с тази тематика като пускат серия от цифрови артикули за благоденствие (Digital Wellbeing), които да оказват помощ са следенето на метода, по който се употребяват мобилните телефони и за това кое доколко вреди и какво може да се направи за по-доброто здравословно положение на потребителите.

Сега компанията е крачка напред като предлага да замените вашия Android телефон с книжен подобен, най-малко за ден, написа Fast Company.

Като част от новата вълна опити, свързани с Digital Wellbeing, Гугъл разпорежда на Special Projects - лондонско дизайнерски студио - да създаде " телефон " от хартия. В случая още веднъж се изисква приложение на Anroid, само че откакто го инсталирате, то ви разрешава да изберете цялата информация, която можете да желаете да е налична офлайн. Тоест неща като контакти, карти, прогноза за времето, даже скрийншоти и да ги отпечатвате. Взимате листа хартия, сгъвате го и имате към този момент своя телефон от хартия (Paper Phone).

Целта на плана е да потвърди, че не е нужно да получаваме нужната ни информация единствено от телефоните си и по елементарен метод можем да я отделим.

Едната страница може да съдържа част от контактите ви, друга пъзели със судоку, предписания, даже малко управление с изречения на италиански. Можете да разгънете хартиения телефон и да видите карта до мястото, където би трябвало да отидете. Има и сурогат на Гугъл Play. Може да го ползвате и като портфейл като изрежете дребни късчета и сложите кредитната си карта там.
 Снимка 450129
Източник:

Хартиеният телефон несъмнено не е смарт телефон, само че има част от характерностите му и това е, тъй като припомня на едно от най-харесваните пробни устройства от последното десетилетие, което е дребният принтер (Little Printer). Проектиран от към този момент несъществуващото студио Berg, той беше модифициран принтер, който може да отпечатва дребни вестници, описи със задания и даже известия от други хора - всичко това като средство за преместване на цифровия живот в света без екрани.

Телефонът от хартия не е единственият план от поредицата на Гугъл за цифрово богатство и евентуално няма да бъде и най-използвания. Има и други хрумвания, които изискват по-малко старания от страна на потребителя като Unlock Clock, който трансформира екрана на телефона ви в великански хронометър, засичащ какъв брой време го ползвате или Post Box, който събира всичките ви вести, с цел да не се разсейвате. Един от най-практичните планове може би е Desert Island, който може да изключи всичко, с изключение на най-важните ви приложения (като имейла) в границите на целия ден.
 Колко щяхте да спечелите, в случай че бяхте вложили $1000 в Гугъл преди 10 години?
Колко щяхте да спечелите, в случай че бяхте вложили $1000 в Гугъл преди 10 години?

Технологичният колос навърши 21 години в края на септември
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР