Компактно и леко устройство със собствен екран, AV изход за

...
Компактно и леко устройство със собствен екран, AV изход за
Коментари Харесай

Ретро портативна конзола – назад към романтиката на детството

Компактно и леко устройство със личен екран, AV излаз за свързване към тв приемник и вградена сбирка от огромен брой типичен игри

Ретро конзолата Mini 2 се доставя с сбирка от 168 типичен игри

Игрите са пристрастеност за милиони хора по света, без значение от възрастта. А геймърските устройства и обичаните игри от детството остават в съзнанието за цялостен живот. Всеки може да се върне към това прекарване с ретро гейм конзолите, налични на пазара и през днешния ден. Ето два такива продукта:

Портативната геймърска подпора Retro Mini 2 Handheld Game Console , изпълнена в ретро жанр се предлага в световния онлайн магазин Cafago за скромна сума от €14 ,49 с ваучър за отстъпка L1679F1 , като тази цена е годна до 15 ноември. Купувачите на тази подпора ще могат да се насладят и на сбирка от 168 типичен игри, вградени в устройството.

Спомените от детството оживяват с тази ретро мини подпора

Mini 2 има компактни размери – 11,5×7,8×2,0 см и тежи единствено 110 грама. Конзолата дава 3,0-инчов екран, само че чрез включения в комплекта AV кабел можете да я свържете към тв приемник, с цел да изживеете играта на огромния екран. Вградената литиево-йонна батерия с потенциал 700 мАч обезпечава до 5 часа непрестанен гейминг.

Компактна и лека, комфортна за носене на всички места, Mini 2 може да бъде атрактивен подарък за детето, за другари, а за какво не и за лично забавление. В комплекта, предлаган от Cafago на цена от €14 ,49 с ваучър за отстъпка L1679F1 , са включени още захранващ кабел, AV кабел и управление за потребителя.

Доста по-различна на външен тип, само че с сходни параметри и функционалност, е портативната подпора RHAC01 Portable Retro 16-Bit Handheld Game Console , предлагана също от онлайн магазина Cafago на много атрактивна цена от само  €20 ,99 с ваучър за отстъпка L1887F в интервала до 15 ноември. Това е 16-битова ретро подпора с типичен дизайн и сбирка от 156 известни игри, която ще ви върне в романтиката на детството.

RHAC01 е 16-битова ретро подпора с типичен дизайн и сбирка от 156 известни игри

Моделът има пъстър 2,8-инчов екран и AV излаз за свързване към тв приемник с включения в комплекта кабел. Както и при Mini 2, вградената батерия е литиево-йонна с потенциал 700 мАч за 5 до 8 часа гейминг без спиране. Предвидени са пет разнообразни аранжировки на конзолата за напасване към самостоятелните условия.

Портативната ретро подпора за игри RHAC01 има размери 16х9х8,5 см и тежи към 210 грама. В комплекта, предлаган от Cafago на цена от €20 ,99 с ваучър за отстъпка L1887F , влизат с изключение на самата подпора още USB кабел, AV кабел и управление за потребителя – всичко належащо за едно занимателно прекарване, персонално или за цялото семейство и с другари.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР