Компаията Skoda показа новия си хечбек Scala със специална окраска

...
Компаията Skoda показа новия си хечбек Scala със специална окраска
Коментари Харесай

Новият модел на Skoda украси стената на Джон Ленън

Компаията Skoda сподели новия си хечбек Scala със специфична багра в стила на стената на Джон Ленън в Прага. Така е назовава оградата на Малтийската градина в столицата на Чехия, където през 80-те години на предишния век се появяват картини и тематични надписи в чест не именития английски музикант.
Уникалният камуфлаж за автомобила е фиктивен от пражк художник с псевдоним Chemis, който се е специализирал в потреблението на триизмерни гафити. Специално за хечбека художникът е измислил такава окараска, като че ли рисунките са поставяни една върху друга в продължение на дълги години – тъкмо като на стената на Ленън.

Предстоящата поява на модела Skoda Scala беше обявена от чехите още при започване на октомври, а обществената премиера на модела се чака през март 2019 година по време на автосалона в Женева. Новият автомобил ще заеме мястото на Rapid в моделната гама на производителя от Млада Болеслав.
В основата на Skoda Scala е модулната платформа MQB на концерна Volkswagen. Дължината на новия модел ще бъде 4362 мм, широчината – 1793 мм, а височината – 1471 мм. Разстоянието сред двете оси ще бъде 2659 мм, а размерът на багажника – 467 литра.

Гамата мотори на хечбека ще включва турбомотори с размер 1,0 литър и 3 цилиндъра, разрастващи 95 и 115 к.с. За модела ще се предлага 4-цилиндров турбодвигател с размер 1,5 литра и мощ 150 к.с., както и 1,6-литров турбодизел със 115 к.с.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР