Комитетът за борба с корупцията в строителството излезе с отворено

...
Комитетът за борба с корупцията в строителството излезе с отворено
Коментари Харесай

Комитетът за борба с корупцията в строителството с притеснителни разкрития за министър на Слави

Комитетът за битка с корупцията в строителството излезе с отворено писмо. "Представители сме на тези компании в строителния отрасъл, които нормално са в рубрика „ подизпълнители на подизпълнителите “. Години наред сме принудени да работим безусловно, с цел да оцелеем на пазара ", се споделя в позицията ми.

"С това писмо желаеме да изразим мощното си терзание обвързвано с препоръчаната кандидатура на партия „ ИТН “ за министър на районното развиване. Като оставим оскъдната информация за професионалния опит в биографията на господин Георги Георгиев, това, което е налице обаче са предпоставки за спор на ползи ", споделят от Комитета за битка с корупцията в строителството.

Ето какво още пишат от Комитета за битка с корупцията в строителството
До

Българските медии

ПП „ ИТН “

Г-н Георги Георгиев,
Предложен от Политическа партия "ИТН " за
министър на районното
развитие и благоустройството

Комитет за битка с корупцията в строителството

Отворено писмо

Представители сме на тези компании в строителния отрасъл, които нормално са в рубрика „ подизпълнители на подизпълнителите “. Години наред сме принудени да работим безусловно, с цел да оцелеем на пазара. Оставяме на обществото да реши по какъв начин и дали са били транспарантни извършените до момента процедури за поправки и създаване на инфраструктура в страната ни.

През последните два месеца изнесените от служебното държавно управление обстоятелства ясно демонстрират и потвърждават какви са били прилаганите практики.

Пред цялото общество бяха показани „ златните кокошки “ АПИ и Автомагистрали АД, които в името на светлото бъдеще на България снасяха златни яйца сякаш за Автомагистрала Хемус, сякаш за свлачища, сякаш за градежи на пътища и рехабилитация, сякаш за саниране.

Милиарди левове са раздавани на не повече от 10 компании, та дори същите са били подсигурени с безлихвени оборотни средства под формата на предплатени заплащания, още веднъж стотици милиони, за обекти, които действително ще бъдат построени след няколко години.

От поръчките на политическите партии бяхме обнадеждени, че отсега нататък ще бъдат прекъснати тези нечисти практики и схеми в сектора. Но приказката „ не ме слушай какво приказвам, а ме гледай какво върша “ за следващ път ще се удостовери.

С това писмо желаеме да изразим мощното си терзание обвързвано с препоръчаната кандидатура на партия „ ИТН “ за министър на районното развиване. Като оставим оскъдната информация за професионалния опит в биографията на господин Георги Георгиев, това, което е налице обаче са предпоставки за спор на ползи.

От комерсиалния указател е видно, че господин Георгиев към сегашния миг е притежател на компания с предмет на активност инженерингови, предпроектни изследвания, планиране, ръководство на планове, строителен контрол и инвеститорски надзор.

Настояваме преди встъпването си в служба, господин Георгиев да разгласи пред българското общество фирмите, с които неговата компания е имала договорни връзки. Настояваме господин Георгиев да разгласи, в случай че има такива, ограниченията и политиките, които ще предприеме, с цел да подсигурява, че няма да бъдат продължени добре познатите практики на разпределяне на поръчки на „ наши компании “.

Изявите му в партийната телевизия „ 7/8 “ са си за там. Те не заменят публичността в публичните медии, които са основани и издържани от нас данакопладците таман, с цел да бъдат свързващото звено сред властта и СУВЕРЕНА.

На страницата на Има Такъв Народ в бранш районно развиване са посочени двама специалисти, единият от които е господин Георгиев, а в управническата стратегия информацията е толкоз семпла, че би могла да послужи само за встъпление. Настояваме господин Георгиев да провежда среща с сектора, на която да потвърди своите пълномощия, опит и умения. Настояваме господин Георгиев да излезе с лицето си пред всички нас жителите и да показа визията си за ръководство на бранша, в който се влага забележителен държавен финансов запас. Отказваме още веднъж да бъдем поробени и да подвластен от следващия фигурант в сюжета на алчни компании с бездънни каси.
С почитание,

Истинските строители на България,
Комитет за битка с корупцията/ blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР