Комисията за разследване на полицейското насилие и подслушванията на протестиращи

...
Комисията за разследване на полицейското насилие и подслушванията на протестиращи
Коментари Харесай

Ето кои са полицаите от записа с насилие. Вижте и техните наказания

 Комисията за следствие на полицейското принуждение и подслушванията на протестиращи жители оповести имената на полицейските чиновници, взели участие в охранителните мероприятия на 10.07.2020 година под колоните на Министерски съвет. Това са Митко Садовски, Андон Андонов, Дани Димитрова, Али Алиев, Стоян Стоименов, Венцислав Георгиев и Иван Филипов, избрани във въпросната вечер за работа със арестувани лица.

На 4-ма от тях са наложени дисциплинарни санкции за упражнено принуждение върху протестиращи. Гл. контрольор Андонов е глобен със " възбрана за повишение в служба “ за период от 2 години, мл. инсп. Стоименов – за 1 година, а мл. инспектори Димитрова и Алиев – с " неодобрение “ за период от 6 месеца.

Записите от охранителните камери на Министерски съвет са измежду материалите, изпратени по предварителната инспекция на Столична дирекция на вътрешните работи до прокуратурата.

За повече информация, апелирам вижте приложените файлове, съдържащи спомагателни данни и информация, предоставенa на комисията от Министерство на вътрешните работи, по отношение на постановления за възлагане на предварителна инспекция по прокурорски преписки, свързани със събитията от 10.07.2020 година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР