Комисията за разрешаване на спорове на (СТО) отсъди повечето мита,

...
Комисията за разрешаване на спорове на (СТО) отсъди повечето мита,
Коментари Харесай

СТО: Много от наказателните мита на САЩ срещу Китай нямат основание

Комисията за разрешаване на разногласия на (СТО) отсъди множеството мита, наложени от Съединени американски щати върху артикули от Китай.
Комисията съобщи, че американските ограничения нарушават основни правила на интернационалната търговия и изискванията, при които Вашингтон се причислява към Световната комерсиална организация.
Говорител на китайското министерство на търговията приветства решението, наричайки го " обективно и заслужено ". Той съобщи, че Китай се надява Съединени американски щати да се съобразят напълно с решението на СТО.
 Съединени американски щати подвигат митата върху 30 китайски артикули Съединени американски щати подвигат митата върху 30 китайски артикули
Властите на Съединените щати взеха решение да вкарат изключения от по-рано наложени мита за 300 $ върху повече от 30 продукта от листата...
Говорителят на Министерството на търговията на Съединени американски щати Робърт Лайтхайзер разкритикува решението на комисията, като съобщи, че Световната комерсиална организация е " изцяло несъответстваща за прекъсване на нездравословните софтуерни практики на Китай ".
Той съобщи, че на Съединените щати би трябвало да се разреши да се пазят от нелоялни търговски практики и че администрацията на президента Доналд Тръмп няма да разреши на Китай да употребява Световната комерсиална организация за употреба на американски служащи и компании.
Комисията взе решение, откакто Китай подаде тъжба против рестриктивните мерки за импорт, наложени от Съединени американски щати.
Официален Вашингтон има право да апелира решението в границите на шестдесет дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР